Livrare din Canada în România

Meest Corporation Inc. livrează colete în România pe calea aeriană la adresa destinatarului.

Expediați

Pentru clienții care locuiesc în Canada și doresc să trimită colete în România


Greutatea minimă pentru livrarea de colete în România pe calea aeriană este de 5 kg (11lbs), iar greutatea maximă este de 30 kg (66lbs)


  • Trimitem, de asemenea, colete mici de până la 2 kg (4,4lbs). Vă rugăm să consultați prețurile de mai jos.
  • Fiecare colet este asigurat de companie pentru 60$ SUA. Valoarea maximă a asigurării suplimentare pentru colete este de 800$ SUA;
  • Articolele de uz personal și bunurile necomerciale cu o valoare mai mică de 45 EUR pot fi expediate de la un expeditor la un destinatar în cadrul aceluiași transport cu scutire de taxe vamale. În cazul în care valoarea conținutului unui colet depășește această limită, coletul respectiv va fi taxat vamal.
  • Nu expediem colete cu o valoare declarată mai mare de 150€ conform reglementărilor vamale ale UE
  • Pragul scutirii de taxe vamale la import în UE: mărfurile cu valoare redusă și trimiterile de la o persoană fizică la alta de până la 45€ nu sunt supuse interdicțiilor sau restricțiilor.
  • Pentru expedierile cu o valoare declarată de 45 - 150€, cota de TVA este de până la 22% din valoarea declarată, în funcție de țara de destinație și de tipul de bunuri.


În cazul în care nu există un reprezentant al Meest Corporation Inc. în zona dumneavoastră, puteți trimite un colet de la Meest în felul următor:

  • înregistrați-vă pe portalul Meest
  • înregistrați coletul online, selectând una dintre opțiuni:

1. Canada Post Drop-off - posibilitatea de a vă lăsa coletul la Meest prin intermediul oricărei sucursale Canada Post.


2. Canpar Home Pick-up - preluarea coletului de la domiciliu de către curierul partenerului nostru Canpar.

  • achitați costul coletului online
  • imprimați codul de bare pe care îl veți primi după procesarea coletului și lipiți-l pe cutie

Dacă ați ales opțiunea Canada Post Drop-off, mergeți în orice sucursală Canada Post și predați pachetul unui angajat al oficiului poștal. Acesta va scana cutia și o va transfera către Meest.

Dacă ați selectat opțiunea Canpar Home Pick-up, așteptați curierul partenerului nostru Canpar și predați-i pachetul. Acesta va scana cutia și o va transfera către Meest.


AMBALAJ, GREUTATE ȘI VOLUM

Coletele trebuie să fie ambalate în siguranță, de preferință într-o cutie de carton, iar numele și adresa expeditorului și ale destinatarului trebuie să fie scrise pe 2 (două) laturi opuse ale coletului.

Meest Corporation nu acoperă daunele aduse conținutului coletelor. Vă rugăm să-i anunțați pe agenții noștri dacă aveți obiecte fragile în colete și ei vă vor ajuta să le ambalați în siguranță.

Dimensiunea maximă a coletului: niciuna dintre laturi nu poate depăși 1,05 m (41"), greutatea coletului poate fi mai mică de 5 kg, dar costul de expediere este același cu cel pentru 5 kg.

Costul coletului dumneavoastră poate depinde de spațiul pe care îl ocupă în aeronavă, mai mult decât de greutatea reală.

Pentru a determina costul de expediere, se utilizează cea mai mare valoare dintre greutatea reală sau greutatea dimensională.

În continuare sunt prezentate formulele pentru greutatea dimensională exprimată în lbs. și kg*

Greutate dimensională (lbs) = L (in) x W (in) x H (in) / 139

Greutate dimensională (kg) = L (cm) x W (cm) x H (cm) / 5 000

* Această formulă se aplică numai expedierilor AIR

ASIGURAREA COLETULUI

Fiecare colet este asigurat automat pentru 60 CAD. Dacă dumneavoastră, în calitate de expeditor, renunțați la orice asigurare suplimentară, va trebui să semnați în coloana "Pentru expeditor: semnați aici pentru a renunța la asigurarea suplimentară și acceptați răspunderea limitată de 60 CAD".

Valoarea maximă a asigurării suplimentare pentru colete este de 800 CAD. În aceste condiții, dacă optați pentru o asigurare suplimentară, va trebui să specificați valoarea asigurării suplimentare în coloana „Asigurare”. Asigurarea pentru sume mai mari este valabilă în funcție de conținutul coletului; clienții vor trebui să discute sumele mai mari de asigurare cu Meest Corporation - sediul central.

Vă rugăm să rețineți: coletele asigurate pentru o valoare mai mare de 500 CAD pot fi deschise de către angajații sau agenții Meest, în prezența expeditorului, pentru a stabili dacă conținutul coletului corespunde sumei asigurate.INFORMAȚII IMPORTANTE

Norme și reglementări specifice fiecărei țări de origine și de destinație

delivery-icon

Livrați către noi prin Canada Post

LEARN MORE
delivery-icon

Conformitate

LEARN MORE
delivery-icon

Articole interzise

LEARN MORE
delivery-icon

Greutate dimensională

LEARN MORE
delivery-icon

Declarație vamală

LEARN MORE
delivery-icon

Prevenirea fraudelor

LEARN MORE

Fulfillment for e-commerce by Meest

E-commerce fulfillment for U.S.

Login/Registration